maandag, maart 06, 2006

Leuke ervaringen

Deel hier je leuke ervaringen met anderen. Heb je nieuwe vrienden gemaakt, heb je een date gevonden, wil je vertellen wat je tof aan de site vindt,... het kan hier.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Als lid van MeTarzanYouJane wil ik U het volgende laten weten. Dit is een fantastische site met heel vaak weer leuke dingen die erbij komen. Via deze site ben ik ook in kontakt gekomen met een geweldige vrouw en bijna elke dag voeren we heel erg leuke gesprekken, het is een verrijking van het leven Fantastisch is het.

Anoniem zei

hallo aan iedereen vooral nieuwe leden ; dit is de tofste site , kom al van vele terug maar deze steekt eruit , kan hier alles kwijt mijn verdriet vreugde noem maar op , problemen worden altijd heel vriendelijk opgelost door onze admin, die heel goed waakt over de site, ook belangrijk in verband bedrog enzo.... ik wens de hele site nog veel plezier op de site en veel nieuwe kennismakin gen ,groetjes albizia

Anoniem zei

Als een lid van het vroegere uur, ondertussen even tussenuit geweest, ben ik opnieuw een tijdje hier.
Ik kom hier vrijwel alle dagen en heb al enkele vriendelijk contacten gelegd. Waarvan ik ook een zeer goede hartsvriendin heb overgehouden.
De website is strak en overzichtelijk en zo zie ik het graag, al die toeters en bellen hoef ik niet om vrienden te kunnen maken.
Voor de administrators op deze website heb ik alleen maar goede woorden. Elke vraag en/of opmerking wordt op de correcte manier behandeld.
Me Tarzan You Jane is momenteel het beste wat er te vinden is om de juiste contacten te leggen. Hier wordt werk van gemaakt om zoveel mogelijk oplichters te vermijden die over gans het internet te vinden zijn.

Goed werk, doe zo verder, voor mij zijn jullie nu al de nummer 1 op het vlak van de beste datingssite.

Met vriendelijke groet,

Chris alias De Pijp

Anoniem zei

Hallo allemaal, ik heb me net lid gemaakt van metarzanyoujane. Ik hoor alleen maar goede dingen. Zoals iedereen hier zoek ik ook een beetje vriendschap, ne babbel ... Maar ik weet nog niet hoe het hier allemaal gaat.Hoop langs deze weg veel mensen te mogen leren kennen. Dus ik hoor wel iets van jullie.
Groetjes allemaal,
Sproetje