maandag, maart 06, 2006

Wensen en verbeteringen

Het is de bedoeling dat Me Tarzan You Jane steeds beter en uitgebreider wordt. Langs de ene kant hebben we zelf ideeën die we nu en dan in de site inbouwen.

Langs de andere kant stellen we ideeën van leden/niet-leden zeer op prijs. Dus heb je ideeën en of wensen om de site verder te verbeteren of uit te breiden laat het dan weten door hier commentaar te geven.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo ik heb een reactie op verbeteringen ;ik ben het eens met de fakemeter omdat er toch geselecteerd kan worden wat betreft bedriegers, waar ik me niet in kan vinden is het feit dit gebeurt anoniem; dit verhindert het feit ik kan me verdedigen ;is laf en niet toelaatbaar,sorry mijn mening;als ik iemand als fake aanduid wil ik dat op een volwassen manier doen ;mag de persoon in kwestie ook weten wie en waarom , aangezien ik me niet kan vinden in laffe anonimiteit zou ik zeggen ;vatbaar voor verbetering, voor de rest vind ik het prima hier ,groetjes albiziaa

Admin zei

Inzake de fakemeter:

Toen de fakemeter bedacht is, is er besloten om dit aan de gebruikers anoniem aan te bieden. Met andere woorden is de drempel redelijk laag.

Wel staat er bij het gebruik van de meter dat deze niet zomaar gebruikt mag worden om bijvoorbeeld andere leden te pesten. Dus een negatieve score geven, maar dan onterecht.

Als dit geconstateerd wordt kan door ons de betreffende persoon zijn profiel geblokkeerd of verwijderd worden. Dit is sinds het begin van de site echter nog niet nodig geweest.

Wij zelf kunnen wel zien wie anderen een negatieve of positieve score geeft.

Wij zelf hebben ook wel de indruk dat als iemand bijvoorbeeld afgewezen wordt dat deze dan snel geneigd is om een negatieve score te geven aan iemand en dat is wel spijtig. Het lijkt er op of sommigen gewoon stemmen voor fake als ze iemand niet zo tof vinden.

De vraag is nu: wordt dit opgelost als het stemmen niet meer anoniem is?

Dan zou er onder een profiel een lijst van leden komen staan die ofwel positief of negatief gestemd hebben. Bijvoorbeeld alleen voor de eigenaar van het profiel zichtbaar ofwel voor iedereen. Misschien zelfs wel met een reden bij waarom.

Dit zou de drempel wel iets kunnen verhogen omdat er nu wel 2 keer moet nagedacht worden voordat er gestemd wordt.

En er kan ook wat verweer geuit worden aan andere leden als je denkt dat het niet gepast is.

Om het door wat meer leden te laten dragen om dit wel of niet te doen kunnen we een pol in de site zetten en vragen wat anderen van uw voorstel denken.

Als het wordt doorgevoerd dan moeten wel alle stemmen tot nu verwijderd worden worden omdat die onder de regels van anonimiteit zijn gestemd. Ofwel moeten alleen de nieuwe stemmen getoond worden, en de oude behouden.

Mvg,

Me Tarzan you Jane

Anoniem zei

Geachte, er komen regelmatig nieuwe profielen bij, echter zijn deze zo blanco, geen echte naam, leeftjd, niets ingevuld, alles blanco, dat zou niet moeten worden aanvaard, men kan beter een systeem zetten dat aangeeft dat men die info moet invullen.

Admin zei

Eerst hadden we veel meer verplichte velden tijdens het registreren. Alleen is de drempel om even snel te registreren dan wel wat groter als er veel ingevuld moet worden.

Daarom is er pas geleden voor gekozen om nog maar 4 velden verplicht te stellen.

Het lijkt er nu na een week op dat het ledenaantal sneller stijgt. Dat was ook de reden voor de versimpeling. We controleren dit de volgende weken nog verder.

Nadeel is natuurlijk wel dat er verschillende profielen zijn die in eerste instantie redelijk leeg zijn.

Deze profielen kunnen wel geen e-mail en berichten versturen totdat hun profiel compleet is ingevuld. Dit is een reden om toch het profiel aan te vullen.

We nemen de wensen van leden serieus en als verbetering zullen we iets meer velden verplicht gaan stellen in de volgende versie.

Anoniem zei

Ben hier juist komen aanwaaien... ben ook nog m'n weg aan 't zoeken... maar wat me opviel is dat ik in hotmail bericht ontving dat er een reactie was... toen ik naar de site kwam vond ik onder "mededelingen" niets... zeer eigenaardig... is daar en verklaring voor?

Admin zei

Dat is niet zo eigenaardig. Er zijn namelijk interne berichten en e-mails.

Berichten worden binnen de site verstuurd en kun je onder berichten in de navigatie zien.

E-mails ontvang je alleen in je eigen mailbox.

Dus onder meldingen meteen als je inlogged zul je geen e-mails zien die je zijn toegestuurd rechtstreeks naar je mailbox.

Alleen de berichten die gestuurd zijn via het interne berichten systeem.

Anoniem zei

betreffende verbetering

mss zou het mogelijk zijn de tijd en datum van mijn bezoekers ook te vermelden

Admin zei

Klopt, hier zijn we het helemaal mee eens met een extra datum voor je bezoekerslijst.

Op dit moment is de nieuwe opslag al geregeld (datum wordt extra bijgehouden) en moeten we nog zorgen dat het in de website ingebouwd wordt en goed getest.

Dank je voor je nuttige verbetering!