zaterdag, november 09, 2013

Sneller groeien naar meer dan 100.000 leden!


We zijn al meer dan 80.000 registraties verder en om er voor te zorgen dat het nog sneller groeit en vooral ook leuker wordt zijn we begonnen om eerst een mindmap te maken wat we allemaal willen bereiken.

Hier even een lijst wat op het programma staat:
  • Nieuw design
  • Nieuwe chat
  • Talloze verbeteringen
Nieuw design
Het huidige design is al weer achterhaald en om er voor te zorgen dat meer nieuwe bezoekers zich registreren is besloten om het huidige design grondig te herzien. De bedoeling is dat de hoofdpagina meteen duidelijk maakt dat het gaat om iemand te leren kennen/te daten. We hebben ook een nieuw logo nodig dat geschikt is voor al onze sites in de diverse talen die we aanbieden.

We hebben onze huidige site al laten bekijken en daar uit blijkt dat er een frisser design nodig waar je vooral ook blijer van wordt. En vooral ook eigentijdser.
  • AB test van de hoofdpagina
    We willen als eerste vernieuwing een leuke foto op de hoofdpagina met de opties van de site er naast. En we laten testen welke pagina het beste resultaat geeft door Google.

Nieuwe chat
Er is nu een chat die werkt met behulp van flash. Maar dit is niet geintegreerd op elke pagina onderaan zoals bijvoorbeeld bij facebook wel het geval is. Dus gaan we eens kijken of we op termijn ook zoiets kunnen aanbieden. Mogelijk als eerste versie een versie die werkt zonder flash.

Verbeteringen
Ook willen we aan de hand van feedback die we nu en dan krijgen een paar zaken aan de site verbeteren zoals:
  • Zoeken
    Opslaan van de laatste zoekinstellingen. Nu moet je dat telkens opnieuw kiezen.
  • Activatie
    We sturen meteen na het registreren een activatie e-mail maar soms krijgen we bericht van leden om nog eens een activatie email te sturen. Hiervoor gaan we een uitbreiding maken zodat er meerdere malen een e-mail gestuurd kan worden.
  • Reclame
    Onze site is nog steeds gratis maar niet voor ons. We hebben zoals in een vorig artikel al aangestipt veel kosten om de site in de lucht te houden, te verbeteren, reclame te maken en de site te beheren.

    Als we alle zaken willen uitvoeren aan de site -en die lijst is vele malen groter dan wat hierboven geschreven staat- om het nog vele malen beter te maken dan is er veel meer geld nodig om dat te kunnen bekostigen.

    Gezien we veel feedback krijgen over leuke dates, koppels die getrouwd zijn enz willen we wel verder met de site en moeten we dus zien dat het aspect reclame verder wordt verbeterd. We willen namelijk graag alles uitvoeren wat we op onze te doen lijst hebben staan.
Feedback
Graag willen we weten wat je denkt van onze site zodat we er bij onze nieuwe versie(s) rekening mee kunnen houden.

Wat wil je anders zien aan onze site?
Wat mis je nog om je leuke date te vinden?
Wat ook maar kan bijdragen tot het verbeteren van onze site laat het weten.

stuur hier je feedback.